Reserveer direct je tafel
🥳

't Strandhuys is weer geopend! Bekijk hier de openingstijden

Groepen en Evenementen

Wilt u met een groep van meer dan 15 personen genieten van een heerlijk diner in ons strandpaviljoen? Ook dan bent u van harte welkom! 

Kom samen met vrienden, familie of zakenrelaties en beleef de ontspannen sfeer die deze unieke plek brengt.

Reserveren

Wilt u met een groep van 16 - 35 personen een hapje komen eten? Om u van alle gemakken te kunnen voorzien, vragen wij u minimaal 5 dagen van tevoren te reserveren en om voorafgaand alvast bepaalde keuzes ten aanzien van het diner te maken. Zo kunt u alvast een kijkje nemen in onze dinerkaart en een selectie van gerechten doorgeven. Hierdoor kunnen wij onze inkopen en voorbereidingen optimaal afstellen. 
U kunt reserveren door een mail te sturen naar strandhuys@kleinvaarwater.nl.  

 
Wilt u met een groep van 36 – 50 personen* een hapje komen eten? Om u van alle gemakken te kunnen voorzien, vragen wij u minimaal 14 dagen van tevoren te reserveren en om voorafgaand alvast bepaalde keuzes ten aanzien van het diner te maken. Zo kunt u alvast een kijkje nemen in onze dinerkaart en een selectie van gerechten doorgeven. Hierdoor kunnen wij onze inkopen en voorbereidingen optimaal afstellen. 
U kunt reserveren door een mail te sturen naar strandhuys@kleinvaarwater.nl. 

*In verband met de verwachte extra drukte in juli en augustus kunt voor deze groepsgrootte uitsluitend een plek reserveren in de maanden januari t/m juni en september t/m december.  
 
 
Wij maken met veel plezier een plek voor u en uw gezelschap gereed in ons strandpaviljoen. Wilt u meer informatie, ook dan kunt u een mail sturen naar strandhuys@kleinvaarwater.nl.  

Evenementen

Wilt u een exclusief feest of evenement organiseren op onze locatie? Zoals een bruiloft, barbecue of andere activiteit? Hiervoor leent restaurant de Huyskamer zich uitstekend. De Huyskamer biedt alle ruimte en sfeer om er een onvergetelijk feest van te maken. De Huyskamer vindt u nabij, op vakantiepark Klein Vaarwater. Ook een aansluitende overnachting behoort tot de mogelijkheden.  
Dergelijke evenementen zijn in 2024 helaas niet mogelijk bij het strandpaviljoen, vanwege personele uitdagingen.  

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn bij de Huyskamer? U kunt een mail sturen naar zakelijk@kleinvaarwater.nl voor meer informatie.  
 

Contact opnemen?

+31 (0)519 542554

strandhuys@kleinvaarwater.nl

 

't Strandhuys

Strandweg 100

9164 KB Buren Ameland